Traiteur Le 54
Afhaalmenu
Menu ( VAN 24 FEB. TOT EN MET 7 MAART .)
ZEEBAARSFILET
handgerolde couscous – zuiderse groentjes – jus van curry
PASTA
Gevuld met spinazie – radicchio – tomaat – jus van parmezaan – coppa
KALFS ( FILET-PURE )
Groene boontjes- paddenstoelen – gebakken krieltjes- kalfsjus met dragon
Bloedappelsien
vanille – panna cotta – passievrucht
35€ PP ( 4 GANGEN )
Pasta’s
Penne ala ragu ( bolognese ) 8€
Lasagne 10€
Pasta scampi’s – aubergine- mini roma tomaat – mozzarella 10€
Pasta scampi’s – tomaat – broccoli- room ( licht pikant ) 10€
Pasta met courgette – kerstomaat – polpetta ( italiaanse gehaktballetjes ) 10€
Ravioli van paddenstoelen- hoeve kip – jus van truffel – groene aspergepunt 12€
Pasta amatriciana (pancetta- ui- licht pikant ) 10€
Cannelloni van spinazie – radicchio – kerstomaat – jus van parmezaan – buratta ( veggie) 10€
Pasta halve kreeft – jonge prei – groene asperges – kerstomaat 27€
Vanille panna-cotta – bloedappelsien – passievrucht 5€ ( 1€ waarborg glas )
Creme brûlée 5€ ( 1€ waarborg kommetje )
Toast met geitenkaas – Haspengouwse appeltjes ( als kaasdessert voor in de oven )
Antipasti schotel
Culatello ham – coppa – mortadella – Italiaanse salami – burrata – tomaat -Gegrilde aubergine – gegrilde courgette – zoete paprika -olijven – parmezaan -Bruschetta
12€ pp ( vanaf 2 pers)
Gerechten
VOORGERECHTEN
GAMBA’S 6 STUKS VOOR 2 PERS MET VERSE KRUIDEN EN SALADE VAN BURRATA- JONGE SLA- TOMAAT – RADIJS 25€ VOOR 2 PERS.
CARPACCIO VAN IERS RUND – OLIJFOLIE- RUCOLA SALADE – GRANA PADANO 8€
VITELLO TONATO ” LE 54″ 8€
HALVE KREEFT – JONGE SALADE – BURRATA- RADIJS – TOMAAT – DRESSING VAN LIMOEN EN THIJM 25€
HOOFDGERECHTEN
LAMSKROON – JONGE AARDAPPEL- WINTERGROENTJES – THIJM – ROZEMARIJN 15€
HUISGEMAAKTE OSSOBUCCO – GROENTJES EN VERSE PASTA 17€
SLIPTONG ( 3STUKS) BLOEMKOOL – COURGETTE – JONGE AARDAPPEL 18€
ESCALOPE ” le 54 ” PARMAHAM-MOZZARELLA – TOMAAT – VERSE PASTA 15€
MECHELSE KOEKOEK – PADDENSTOELEN- PUREE VAN GROENE KOOL – PANCETTA- PORTOSAUS – 15€
KABELJAUWHAAS – PUREE VAN AARDAPPEL – GROENE ASPERGES – COMPOTE VAN TOMAAT – BOTERSAUS MET DILLE 18€
ZEEBAARSFILET – HANDGEROLDE COUSCOUS – ZUIDERSE GROENTJES – JUS VAN CURRY 16€
KALFS ( FILET-PURE) GROENE BOONTJES – SJALOT – PADDENTOELEN – GEBAKKEN KRIELTJES – KALFSJUS MET DRAGON 18€