Traiteur Le 54

Afhaalmenu

Menu ( VAN 24 FEB. TOT EN MET 7 MAART .)

ZEEBAARSFILET

handgerolde couscous – zuiderse groentjes – jus van curry

PASTA

Gevuld met spinazie –  radicchio – tomaat – jus van parmezaan – coppa

KALFS ( FILET-PURE )

Groene boontjes- paddenstoelen – gebakken krieltjes- kalfsjus met dragon

Bloedappelsien

vanille – panna cotta – passievrucht

35€ PP ( 4 GANGEN )

Pasta’s

Penne ala ragu    ( bolognese )  8€

Lasagne          10€

Pasta scampi’s – aubergine- mini roma tomaat – mozzarella  10€

Pasta scampi’s – tomaat – broccoli-  room ( licht pikant ) 10€

Pasta met courgette – kerstomaat – polpetta  ( italiaanse gehaktballetjes )  10€

Ravioli van paddenstoelen- hoeve kip – jus van truffel – groene aspergepunt 12€

Pasta amatriciana (pancetta- ui- licht pikant )   10€

Cannelloni van spinazie – radicchio –  kerstomaat – jus van parmezaan – buratta    ( veggie) 10€

Pasta halve kreeft – jonge prei – groene asperges – kerstomaat     27€

Vanille panna-cotta – bloedappelsien – passievrucht 5€ ( 1€ waarborg glas )

Creme brûlée  5€ ( 1€ waarborg kommetje )

Toast met geitenkaas – Haspengouwse appeltjes ( als kaasdessert voor in de oven )

Antipasti schotel

Culatello ham – coppa – mortadella – Italiaanse salami – burrata – tomaat -Gegrilde aubergine – gegrilde courgette – zoete paprika -olijven – parmezaan -Bruschetta

12€ pp ( vanaf 2 pers)

Gerechten

VOORGERECHTEN

GAMBA’S 6 STUKS VOOR 2 PERS MET VERSE KRUIDEN EN SALADE VAN BURRATA- JONGE SLA- TOMAAT – RADIJS  25€ VOOR 2 PERS.

CARPACCIO VAN IERS RUND – OLIJFOLIE- RUCOLA SALADE – GRANA PADANO   8€

VITELLO TONATO  ” LE 54″   8€

HALVE KREEFT –  JONGE SALADE – BURRATA- RADIJS – TOMAAT – DRESSING VAN LIMOEN EN  THIJM  25€

HOOFDGERECHTEN

LAMSKROON – JONGE AARDAPPEL- WINTERGROENTJES – THIJM – ROZEMARIJN  15€

HUISGEMAAKTE OSSOBUCCO –  GROENTJES EN VERSE PASTA  17€

SLIPTONG ( 3STUKS) BLOEMKOOL – COURGETTE   – JONGE AARDAPPEL  18€

ESCALOPE ” le 54 ”   PARMAHAM-MOZZARELLA  – TOMAAT  – VERSE PASTA 15€

MECHELSE KOEKOEK – PADDENSTOELEN- PUREE VAN GROENE KOOL – PANCETTA- PORTOSAUS –     15€

KABELJAUWHAAS – PUREE VAN AARDAPPEL – GROENE ASPERGES – COMPOTE VAN TOMAAT – BOTERSAUS MET DILLE   18€

ZEEBAARSFILET – HANDGEROLDE COUSCOUS – ZUIDERSE GROENTJES – JUS VAN CURRY  16€

KALFS ( FILET-PURE) GROENE BOONTJES – SJALOT – PADDENTOELEN  – GEBAKKEN KRIELTJES – KALFSJUS MET DRAGON   18€

Reserveer nu

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Blijf altijd op de hoogte en volg ons op Instagram. Hier posten wij dagelijks informatie wat betreft tafeltjes wat vrij komen, nieuwe reservatiemogelijkheden enzovoort.

Volg ons