Suggesties

VOORGERECHTEN

TOAST MET PADDENSTOELEN – PETERSELIE- SPINAZIE – BUFFEL MOZZARELLA.    8€

HOOFGERECHTEN

( BIJ AL ONZE HOOFDGERECHTEN ZIJN ER AARDAPPELBEREIDINGEN VOORZIEN)

IBERICO VARKEN –  AARDAPPELTAARJE – WITLOOF -KNOLSELDER  – GRAANMOSTERD  16€

FILET-PURE ( HASPENGOUW RUND ) STROGANOFF – GEROOSTERDE AARDAPPELTJES IN SCHIL 20

VIS

ZIE OOK WEEKSUGGESTIE OP FACEBOOK en INSTAGRAM

ZALMHAAS OP VEL GEBAKKEN – CANNELLONI VAN SPINAZIE – BEURE BLANC – CRUMBLE VAN KRUIDEN EN PARMEZAAN 15€

15€

Pasta’s

Pasta  ala ragu    ( bolognese )  8€

Lasagne  le54      10€

Pasta – scampi’s – aubergine- tomaat – mozzarella 12€

Pasta – scampi’s diabolique – (tomaat – room – licht pikant ) 12 €

Pasta – pancetta – spinazie – gegrilde aubergine – room  10€

Pasta  met kip – tomaat  – courgette – licht pikant   10€

Ravioli van spinazie- jus met verse kruiden – ragout van zuiderse groentjes  ( veggie)  10€

Pasta met zeevruchten – ( gamba’s – scampi’s – mosselen )  18€

Moelleux van chocolade – vanille room – framboos   5€

Creme brûlée  5€ ( 1€ waarborg kommetje )

MENU

VERLOF TOT EN MET 2 FEBRUARI

KLASSIEKERS

VOORGERECHTEN

GAMBA’S 6 STUKS VOOR 2 PERS MET VERSE KRUIDEN EN SALADE VAN BURRATA- JONGE SLA- TOMAAT – RADIJS  25€ VOOR 2 PERS.

CARPACCIO VAN IERS RUND –  MAYONAISE VAN TRUFFEL – PADDENSTOELEN – JONGE SLA  10€

VITELLO TONATO  ” LE 54″   10€

HOOFDGERECHTEN

VLEES

——–

LAMSKROON –  JONGE GROENTJES  – KRIELTJES    16€

OSSOBUCCO ” LE 54 ”   MET VERSE PASTA  18€

ESCALOPE PIZZAIOLA ( TOMAAT – KAPPERTJES- LICHT PIKANT ) MET VERSE PASTA 16€

VIS

——-

SLIPTONG ( 3 STUKS) – JONGE AARDAPPEL –  BLOEMKOOL -BROCCOLI –  BIO TOMAAT -BOTER   18€

(ZIE OOK SUGGESTIES VOOR MEER VIS )

Antipasti schotel

Culatello ham – coppa – mortadella – Italiaanse salami – burrata – tomaat -Gegrilde aubergine – gegrilde courgette – zoete paprika -olijven – parmezaan -Bruschetta

12€ pp ( vanaf 2 pers)

Reserveer nu

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Blijf altijd op de hoogte en volg ons op Instagram. Hier posten wij dagelijks informatie wat betreft tafeltjes wat vrij komen, nieuwe reservatiemogelijkheden enzovoort.

Volg ons