Traiteur Le 54 menu

Nieuwe menu tot en met 13dec.

In onze traiteurwinkel hebben we dagelijks nog andere pasta’s en gerechten

Afhaalmenu

Zeebaars – bloemkool – saus met kerstomaat – lente- ui – mosterd

Pasta met aubergine – spinazie  – mozzarella – basilicum

Filet van fazant – puree van groene kool – bospaddenstoelen- “fine champagne ” saus

Chocolade moelleux

30€ ( 4gangen )

Pasta’s

Penne ala ragu    ( bolognese )  8€

Lasagne          10€

Pasta scampi’s – aubergine- mini roma tomaat – mozzarella  10€

Pasta met kruidenworst  – courgette – spinazie – tomaat – room   ( licht pikant)   10€

Pasta met wilde gamba’s – aubergine – spinazie – tomaat  13 €

Pasta carbonara – boerenkool- paddenstoelen 10€

Ravioli van kalfs – broccoli  – courgette  – jus van truffel   12€

Pasta met courgette – aubergine – broccoli –  olijven – tomaat – buratta  – basilicum  ( veggie ) 10€

Pasta met kip – prei – paddestoelen – jus van verse kruiden – room  10€

Pasta halve kreeft – jonge prei – kerstomaat – paksoi    27€

Creme brulee – peer – speculaas    4€ ( +1€) waarborg

Antipasti schotel

Culatello ham – coppa – mortadella – Italiaanse salami – burrata – tomaat -Gegrilde aubergine – gegrilde courgette – zoete paprika -olijven – parmezaan -Bruschetta

12€ pp ( vanaf 2 pers)

Gerechten

GAMBA’S 6 STUKS VOOR 2 PERS MET VERSE KRUIDEN EN SALADE VAN BURRATA- JONGE SLA- TOMAAT – RADIJS  25€ VOOR 2 PERS.

LAMSKROON – JONGE AARDAPPEL- HERFSTGROENTJES – THIJM – ROZEMARIJN  25 € VOOR  2 PERS.

HUISGEMAAKTE OSSOBUCCO –  GROENTJES EN VERSE PASTA  17€

SLIPTONG ( 3STUKS) BLOEMKOOL- COURGETTE – JONGE AARDAPPEL  18€

HERT ( FILET-PURE)  HERFSTGROENTJES  – JONGE AARDAPPEL   30€  VOOR 2PERS.

ESCALOPE ” le 54 ”   MET GEGRILDE AUBERGINE- BURATTA – COPPA – TOMAAT – VERSE PASTA 15€

ZEEBAARSFILET- BLOEMKOOL – SAUS MET KERSTOMAAT – LENTE-UI – MOSTERD  15 €

PIEPKUIKEN – ZILVERUITJES – PANCETTA- PADDENSTOELEN  – AARDAPPEL-  RODE WIJN 15€

Reserveer nu

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Blijf altijd op de hoogte en volg ons op Instagram. Hier posten wij dagelijks informatie wat betreft tafeltjes wat vrij komen, nieuwe reservatiemogelijkheden enzovoort.

Volg ons