MENU VAN 10 aug . tot en met 14 aug

GRIJZE GARNAAL  ” onze stijl ”

KABELAUWHAAS- Italiaans Speck – zuiderse groentjes

MECHELSE KOEKOEK – broccolinni – bloemkool – lente ui- krieltjes – salie

CREME BRULEE  – rode vruchten

4 gangen 35 €

Pasta’s

Pasta a la ragu ( bolognese )  8€

Lasagne le 54   10€

Pasta – scampi’s -aubergine- tomaat – mozzarella   12€

Pasta met pancetta – courgette – room    10€

Tortalinni- paddenstoelen- prei – jus van truffel    10€

Pasta – hoeve – kip – diabolique”   10€

Pasta – beenham – witloof  –  room  10€

pasta met Italiaanse gehakt balletjes – aubergine- tomaat – basilicum – jus van parmezaan 10€

Pasta zeevruchten – tomaat – courgette – aubergine (gamba’s- scampi’s -mosselen) 18€

Creme  brulee 5€ ( 1€waarborg kommetje)

Vanille panna cotta – rode vruchten  5€ ( 1€ waarborg kommetje )

Voorgerechten

VOORGERECHTEN

Wilde scampi’s – salade van groene boontjes- rode ui – tomatenvinaigrette – couscous 13€

Coeur de boeuf tomaat – burrata- basilicum  – rode ui – radijs – culatello ham 13€

Duo van vitello tonato – carpaccio van rund  10€

Vitello tonato le 54   10€

Gamba’s ( 6 stuks ) voor op de bbq of in de oven – verse kruiden – salade met buratta – tomaat – basilicum    25€

Melanzane alla parmigiana ( aubergine – jus van tomaat – mozarella – basilicum ).  8€

Hoofdgerechten

VLEES

——-

ESCALOPE – CULATELLO HAM – MOZZARELLA- AUBERGINE- MET VERSE PASTA 18€

LAMSKROON – GEBAKKEN KRIELTJES – ZOMERGROENTJES – LAMSJUS MET RODE WIJN  18€

MECHELSE KOEKOEK – BROCCOLINNI – BLOEMKOOL – LENTE UI – SALIE  16€

VIS

——-

SLIPTONG ( 3 STUKS)  – KRIELTJES – BLOEMKOOL – COURGETTE – BOTERSAUS  20€

KABELJAUWHAAS – ITALIAANS SPECK – ZUIDERS GROENTJES – PUREE – WITTE WIJNSAUS  18€

Antipasti schotel

Culatello ham – coppa – mortadella – Italiaanse salami – burrata – tomaat -Gegrilde aubergine – gegrilde courgette – zoete paprika -olijven – parmezaan -Bruschetta

12€ pp ( vanaf 2 pers)

Reserveer nu

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Blijf altijd op de hoogte en volg ons op Instagram. Hier posten wij dagelijks informatie wat betreft tafeltjes wat vrij komen, nieuwe reservatiemogelijkheden enzovoort.

Volg ons